Fitness in Brugge

Zin om er stevig in te vliegen? Of ben je iets gematigder omdat je al even niet meer aan sport of fitness hebt gedaan? Lees hier waarom Ctrl Gym beslist iets voor jou is!
Fitness in Brugge bij Ctrl Gym

Ctrl Gym is de coolste
boutique gym van Brugge

Eerst en vooral : Ctrl Gym is géén gewone fitness. We hebben gekozen voor een totaal ander concept, waarbij je steeds onder begeleiding komt sporten. Wij noemen onszelf een "boutique gym" naar internationale voorbeelden in Amsterdam, Londen, Los Angeles. En nu dus ook in Brugge!

Enerzijds bieden we een full-body workout aan, dat is een training van 45 minuten in een groepje van maximum 18 deelnemers. Een coach doet alle oefeningen voor en stuurt bij waar nodig. Doorheen het hele jaar variëren de oefeningen zo sterk dat geen enkele workout identiek is. De training maak je zo intensief als je zelf wil, maar met de lekkere beats en sfeerverlichting (je waant je haast in een club) motiveer je wellicht jezelf om nét iets beter te doen.

Is een fitness groepsles niets voor jou? Dan kan je steeds komen trainen onder persoonlijke begeleiding. Ofwel in een 100% “personal training” setup waarbij de lesgever geen minuut van je zijde wijkt. Ofwel in een “small group  training” waarbij maximum 4 personen aansluiten. Ook hier is de personal trainer altijd bij de workout betrokken en geeft gepersonaliseerde oefeningen en eventueel ook voedingsadvies om je lichaam ook op dat vlak te doen groeien of evolueren.

Of je nu spiermassa (breder en sterker) wil ontwikkelen, wil vermageren of gewoon aan je conditie wil werken… bij Ctrl Gym in Brugge ben je absoluut aan het goede adres. We motiveren je en zorgen dat je op een gezonde en leuke manier aan je lichaam werkt.

Bij de opening van onze club in Brugge hadden we bijzondere aandacht voor het interieur. Strak design, minimalistisch wit, comfortabele kleedkamers (van handige lockers tot de Rituals douchegel zijn inbegrepen). Ook de toestellen waarmee je traint zijn de allernieuwste ontwikkelingen op de markt, zoals de Skillmill loopband en het Kinesis krachttoestel.

Fitnessen bij Ctrl Gym houdt géén enkele verplichting in. Je kan betalen per beurt (zowel voor de full-body workout als voor de personal training en small group training) of per maand. We bieden eveneens beurtenkaarten aan waarmee je bespaart op de prijs per beurt. Alle prijzen en mogelijkheden lees je hier op onze website.

Bekijk het aanbod van Ctrl Gym

Denk je dat Ctrl Gym toch niets voor jou is? Dan verwijzen we je graag door naar één van de andere fitnesscentra in Brugge, of je kan uit uiteraard terecht bij één van de vele sportclubs in Brugge.
Top