Personal training in Brugge

Of je er nu goed uit wilt zien voor die grote dag, in vorm wilt komen na een baby of je bent keihard aan het trainen voor een sportieve uitdagingen… onze deskundige personal trainers zullen je helpen om je doel te bereiken!
Personal training in Brugge bij Ctrl Gym

Je eigen personal trainer

De ervaren personal trainers van Ctrl Gym beginnen hun taak met een evaluatie van je huidige gezondheid en fitheid. We luisteren naar je doelstelling, en dat is best persoonlijk. Of je nu wil vermageren en afslanken, of je een sportieve uitdaging wil aangaan of je er gewoon beter wil uitzien (en je beter in je vel wil voelen) of je aan het herstellen bent van een medische ingreep… we helpen je bij Ctrl Gym graag verder.

Personal training in onze club is hyper persoonlijk. Na het samen bepalen van de doelstelling, werken we een trainingsschema op dat gevarieerd én leuk is. Indien nodig geven we je ook voedingsadvies zodat je ook op die manier je doel kan bereiken.

Onze personal training studio, vlakbij het station van Brugge, is uitgerust met de allernieuwste toestellen van Technogym, waaronder de Kinesis.

Bij de opening van onze club in Brugge hadden we bijzondere aandacht voor het interieur. Strak design, minimalistisch wit, comfortabele kleedkamers (van handige lockers tot de Rituals douchegel zijn inbegrepen).

Fitnessen bij Ctrl Gym houdt géén enkele verplichting in… je betaalt gewoon per beurt of kan een beurtenkaart aankopen waarmee je voordeliger kan komen sporten. Dankzij onze handige app heb je een duidelijk overzicht van je beurten, je betalingen, je vorige bezoeken aan de fitness en je komende afspraken. Met één klik op de knop kan je ook chatten met je personal training om bijvoorbeeld tussentijds vragen te stellen over je voeding of lichaamsbeweging buiten de personal training sessie om.

Alle prijzen en formules lees je hier op onze website.

Bekijk het aanbod van Ctrl Gym

Is personal training niet helemaal je ding, bekijk dan zeker ook onze full-body workout, een HIIT (high intensity, high interval training) in groep op leuze muziek en met een motiverende coach. Zonder twijfel, de leukste bootcamp en workout die je ooit zal gedaan hebben!
Top