Jouw welzijn en gezondheid komen op de eerste plaats, ook als je komt sporten bij Ctrl Gym. Daarom hebben we een goed doordacht en uitgebreid pakket van maatregelen ingevoerd, soms zelfs strenger dan de COVID-19 richtlijnen die de overheid ons oplegt.

Gemiddelde score op Facebook

Train safe

Welke maatregelen neemt Ctrl Gym? En wat kan jij doen? Lees hieronder aandachtig de richtlijnen van ons "Train safe" protocol.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer ons dan gerust.
Start vandaag
⚠️ COVID-update
Vanaf woensdag 9 juni zijn fitnesscentra opnieuw geopend. Ook bij Ctrl Gym kan je dan opnieuw binnen sporten, rekening houdend met enkele richtlijnen van de overheid zoals het dragen van een mondmasker (behalve tijdens het sporten) en social distancing. Indien het weer het toelaat blijft Ctrl Gym ook regelmatig haar activiteiten in de buitenlucht organiseren.

Ontsmetten

Bij het binnenkomen van Ctrl Gym vragen we om je handen te wassen of te ontsmetten met een desinfecterende gel. In onze sportruimtes zijn er ook desinfectiedoekjes voorzien mocht je die wensen te gebruiken.

Ziek?

Voel je je ziek of ben je niet helemaal zeker van je gezondheidstoestand? Sla dan je workout over, blijf thuis en contacteer eventueel je huisarts. Ook als je denkt een risico te hebben gelopen of een ziek familielid te hebben.

Handdoek

Een handdoek is een verplicht onderdeel van je sportoutfit. Geen handdoek bij? Geen workout! Sorry, not sorry. Sportmatjes zijn tijdelijk niet beschikbaar, maar je mag uiteraard steeds je eigen matje meebrengen.

Mondmasker

Tijdens het sporten hoef je geen mondmasker te dragen. Maar als je je veiliger voelt mét mondmasker, dan mag dat uiteraard. Als je niet aan het sporten bent, is het dragen van een mondmasker uiteraard wél verplicht.

Social distancing

Het maximum aantal deelnemers voor de diverse soorten workouts is drastisch beperkt. Ook als je niet aan het sporten bent, houden we ons aan de "social distancing" regels van de overheid.

Schoonmaak

Tussen elke workout in wordt grondig schoongemaakt : de vloer krijgt een dweilbeurt en alle toestellen, gewichten, handgrepen, deurklinken en vuilbakken worden gedesinfecteerd.

Ventilatie

Ctrl Gym is uitgerust met een gloednieuw en hypermodern ventilatie- en aircosysteem. Via een eigen circuit, dat los staat van de rest van het gebouw, wordt de lucht continu ververst en gezuiverd.

Betaal digitaal

Je abonnement, beurtenkaart of aankoop in onze shop kan enkel betaald worden met een betaalkaart aan de balie of via de app van Ctrl Gym. Cash betalingen kunnen we momenteel helaas niet accepteren.

Outdoor

Ons land heeft geen tropisch klimaat, toch proberen we zo vaak als mogelijk buiten te sporten (als je daar ook zelf zin in hebt) : HIIT in the park, maar ook small group training en personal training. Uiteraard in overeenstemming met de regels van de overheid.

Afspraken

Kom aub je gereserveerde training stipt na! Wees op tijd en verwittig ons ruim op voorhand als je later bent of moet annuleren. Niet opdagen is behoorlijk asociaal want zo ontneem je andere leden de kans om te sporten op dat moment. R-e-s-p-e-c-t.

Aanwijzingen

Volg de instructies van onze trainers goed op. Ze helpen je (op een veilige afstand) bij het sporten, maar kunnen mogelijk ook richtlijnen geven voor je eigen veiligheid en gezondheid. Respecteer aub hun inspanningen.

Love is all

Tot slot : blijf elkaar graag zien, help waar nodig en respecteer andere sporters en onze trainers in deze bizarre tijden. Kom bijvoorbeeld op tijd, hou je aan de regels en maak gerust een opmerking over wat beter kan.